WordPress

wordpressWordPress is een professionele websoftware waarmee je naast een blog, eenvoudig een schitterende website creëert. Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke software, flexibiliteit en wil je de keuze hebben uit vele thema’s en uitbreidingsmogelijkheden? Dan is WordPress de ideale software voor jou. Met de backend creëer je nieuwe artikelen en pagina’s, deel je afbeeldingen en video’s en installeer je thema’s en extensies. Alle opties zijn beschikbaar binnen enkele klikken, zonder dat je kennis van de technologie of HTML nodig hebt.

Joomla! 

joomlaJoomla! is populaire software voor particuliere en professionele websites. Joomla! is eenvoudig te bedienen en heeft toch uitgebreide mogelijkheden. Met Joomla! creëer je websites zoals netwerken, communities, nieuwsartikelen en fora. Bijna alle instellingen pasje naar eigen wens aan. Je hebt daarbij ontelbare websiteontwerpen en functionaliteiten tot je beschikking. Met de Joomla! Administrator creëer je nieuwe pagina’s en menu’s, voeg je afbeeldingen en video’s toe en installeer je thema’s en extensies.

Drupal

drupalDrupal is modulair opgebouwd. Hierdoor is het eenvoudig om nieuwe functies en modules toe te voegen. Ook is het gemakkelijk om nieuwe grafische ontwerpen in Drupal te zetten, doordat deze geheel los staan van de Drupal kerncode en volgens een standaardformat zijn opgebouwd.