4shared

Kennisbank

Klantensysteem Home > Kennisbank > Cpanel > Email > Website Uploaden > Website uploaden via FTP

Website uploaden via FTP

In deze handleiding gebruiken we Filezilla als FTP client, deze kan je hier downloaden.

Login op je webruimte, via de FTP client, met het username en wachtwoord van je hoofddomeinnaam.
 Klik vervolgens op de 'Quickconnect' button.
 Nu je bent ingelogd kan je vanuit het linker venster 'Local site' je bestanden slepen naar het rechter venster 'Remote site'. Sleep je bestanden naar het 'public_html' mapje. Dit is de map waar je domeinnaam op uit komt.

Je bereikt je webruimte via FTP door bij 'host' in je FTP client ftp.voorbeeld.com in de vullen. (Vervang voorbeeld.com voor jou eigen domeinnaam met extensie, bijvoorbeeld .nl)

copy; 2019 Archimedes Hosting. All Rights Reserved.

Back to Top