Opencart

OpenCarmaxresdefaultt is een vrij te gebruiken platform voor online winkelen, dat gebruikt kan worden voor het opzetten van een webwinkel. Eigenaren van webwinkels over de hele wereld maken veelvuldig gebruik van OpenCart, dat voor een vernieuwing gezorgd heeft. Een van de grote voordelen van OpenCart is de mogelijkheid tot betalen via diverse betaalmethoden. Verdere voordelen zijn het gebruik van meerdere talen in het systeem, product beschrijvingen en waarderingen en het geven van alternatieve producten. OpenCart is handig en eenvoudig te installeren, en met een van de OpenCart Templates geeft u uw website een fraaie uitstraling. Op die manier is OpenCart door iedere webwinkelier te gebruiken: veilig en betrouwbaar.

 Magento

magentoMagento is een uitgebreid, professioneel ogende webwinkel. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot produkt en verkoop beheer. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken

PrestaShop

prestashopPrestaShop is een Open Source E-Commerce oplossing welke gebruik maakt van slimme Web 2.0 technieken. PrestaShop is uitermate geschikt voor iedereen die een eigen webshop wilt beginnen, zonder hiervoor een complex pakket als bijvoorbeeld Magento moet doorgronden. PrestaShop is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens zeer uitgebreid.